€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Drakenjacht
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Drakenjacht

Artikelnr 304162
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit Draken Jacht spel van Haba (304162) is een leuk kleuren dobbelspel voor 4 jarigen. Het kasteel wordt door ondeugende draken lastiggevallen, die steeds de bewoners ontvoeren! Red de koning, de prinses, en alle andere buchtbewoners door de kleuren van de draken te dobbelen, maar pas op! Als je grijs dobbelt, belandt die dobbelsteen in de waterput, en kun je hem niet meer gebruiken. Voor het redden van gevangenen verdien je sterren: wie aan het einde van het spelletje de meeste sterren heeft verzameld, wint! Drakenjacht bevat twee speelniveaus van verschillende moeilijkheid.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Geheugen
Afmetingen:18 x 11 x 4 cm
Inhoud:4 draken, 1 waterput plaatje, 20 burchtbewoners, 8 narrenplaatjes, 4 gekleurde dobbelstenen, spelregels
EANcode 4010168238722

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.