€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Slakkenrace
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Haba Slakkenrace

Artikelnr 304122
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Dit mooi uitgevoerde slakkenracespel zit verpakt in een mooi blik, tevens is het blik een onderdeel van het spelbord. De glibberige, magnetische slakken in de moestuin van mevrouw Meier bewegen zich langzaam vooruit, maar toch slagen ze erin om over elkaar te kruipen of elkaar voorbij te glijden. Wie geluk heeft met de dobbelstenen en door handige zetten kan erin slagen om de slakken op het erepodium te brengen. Wie krijgt de meeste punten en wint het spel.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Concentratie, Behendigheid
Afmeting blik:22 cm. x 22cm.
Inhoud:6 slakken, 2 dobbelstenen, 12 wedstrijdkaarten, 1 spelbord, 1 speluitleg
Spelers:2 - 4 spelers
Spelduur:ca. 15 min.
EANcode 4010168238395

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.