€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Junior Dobbel 5-er Dieren
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Junior Dobbel 5-er Dieren

Artikelnr 303700
Levertijd direct leverbaar
€ 9,95

In dit blikje van Haba zit een leuk en eenvoudig dobbelspel. Ook ideaal om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Gooi met de dobbelstenen en tel per diersoort hoeveel je er hebt gegooid. Zet dan dat aantal kruisjes achter het diertje op jouw scoreblaadje. En als je 5 verschillende dieren hebt gegooid, mag je kruisjes zetten bij de regenboog. Dan heb je namelijk alle kleuren. Dit spelletje lijkt het meest op Yathzee. Met wat hulp van een volwassene zou dit voor kinderen tussen de 3 en 4 ook al leuk kunnen zijn omdat je gaat oefenen met tellen. Met wat geluk werken de dieren met je mee en kun je lekker veel kruisjes zetten zodat jij de winnaar wordt van dit spel!

Leerdoelen Ordenenen, Tellen en rekenen
aantal spelers: 2 - 6 spelers
inhoud: 5 dobbelstenen, 1 blok voor de puntentelling, 1 spelhandleiding
EANcode 4010168234496

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.