€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Dobbelkoning
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Haba Dobbelkoning

Artikelnr 303487
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Bij het leuke dobbelspel Dobbelkoning van Haba (303487) ga je dobbelen om de beste onderdanen te verzamelen! Geen koninkrijk is compleet zonder inwoners. Dobbel de juiste combinatie op je dobbelstenen om kaartjes van burgers te winnen; betere burgers zijn meer punten waard! Maar pas op voor draken en dorpsgekken, die zijn juist weer minpunten waard. Een spannend dobbelspelletje waarbij je steeds goed moet blijven afwegen. Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Leerdoelen Tactiek
Afmetingen:15 x 15 x 5,5 cm
Gemiddelde speelduur:30 minuten
EANcode 4010168232669

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.