€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Little Fox Dierendokter
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Little Fox Dierendokter

Artikelnr 302799
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Bij dit grappige dobbelspel, Little Fox Dierendokter, is het de bedoeling dat je de kleine vos helpt om de patienten juist te behandelen. Daar voor heb je wat geluk nodig met de geneesmiddelen-dobbelstenen. Wie verzorgt als eerste de 5 verschillende dieren. De egel is verkouden, de vleermuis heeft zijn vleugel verstuikt en de haas heeft een bult op zijn kop. Het is ook nog mogelijk een extra spel te spelen met een app.

Leerdoelen Ordenen, Concentratie
Afmeting doos:10,5 cm. x 10,5 cm.
Inhoud:30 patientkaartjes,4 dierenartskaartjes, 3 dobbelstenen, 1 stickervel en speluitleg
EANcode 4010168226392

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.