€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dobbelspel Tiny Park
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Dobbelspel Tiny Park

Artikelnr 302745
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Dit leuke dobbelspel van Haba, laat je een pretpark openen. Je bouwt een nieuw pretpark. Maar wat gebeurd er om je heen? Vlak naast je proberen concurrenten ook een eigen pretpark te openen. Dat betekent dus goed plannen. Dankzij het geluk van de dobbelstenen en risico durven nemen kun je de gegooide attracties op het bouwterrein plaatsen. Zorg ervoor dat er geen open plekken ontstaan en je jouw pretpark als eerst kunt openen.

Leerdoelen Tactiek, Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Denken en gedrag
Inhoud doos:4 bouwterreinen, 48 attractiekaartjes in zes verschillende vormen, 5 dobbelstenen, 1 stickervel, spelregels
Afm. doos:23 cm. x 15,5 cm.
EANcode 4010168225982

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.