€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dobbelrups (301318)
Aantal: 1
Uw prijs
9,99

Dobbelrups (301318)

Artikelnr 301318
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,99

Dobbelrups is een vrolijk dobbelspel waarbij je met wat dobbelgeluk jouw rups compleet maakt. Wie dat als eerste lukt, heeft gewonnen. Iedere speler neemt een rupsenkopje en probeert daarna van elke kleur een lichaamsdeeltje aan te leggen. Het spel kan gespeeld worden met willekeurige volgorde van de kleuren of juist met een vooraf afgesproken rups die nagemaakt moet worden. De memorievariant maakt het spelletje nog wat moeilijker! Nederlandse speluitleg is inbegrepen.

Leerdoelen Kleuren herkennen
Aantal spelers2- 4 spelers
Materiaalstevig karton en dobbelsteen van hout
Type kindAlle kinderen
Afmetingblikje ca 14 x 10 cm
EANcode 4010168206349

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.