€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
SOS schaap in nood!
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

SOS schaap in nood!

Artikelnr 301166
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Een leuk en spannend dobbelspel! Nadat de gestrande dieren het weken lang hebben volgehouden op het verlaten eilland, komt er eindelijk een reddingsboot. Snel gaan ze allemaal aan boord en de boot licht het anker. Maar.......de schapen hebben te lang getreuzeld en daardoor missen ze de afvaart! Wie heeft het meeste geluk bij het dobbelen en helpt zijn schaap met een gewaagde sprong als eerste aan boord? Een spannend spelletje waarbij je veel geluk moet hebben!

Leerdoelen Geen
Aantal spelers2-4 spelers
Spelduur10- 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168203690

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.