€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Space Planets
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Space Planets

Artikelnr 300914
Levertijd
€ 9,95

Dromen van de ruimte? Met dit spel ga je aan de slag IN de ruimte! Het oneindige heelal...en middenin verkennen dappere piloten met hun ruimteschepen verre planeten en zonnestelsels.,Maar raakt het dobbelsteenschip ook op zijn bestemming? En volstaan de brandstofkristallen voor de vlucht naar de volgende planeet? Alleen wie handig richt en gooit, kan op het einde scoren en de begeerde ontdekkingssterren verzamelen. Een leuk dobbel- en ontdekkingsspel waar bij behendigheid en tactiek aan bod komen.

Leerdoelen Behendigheid, Tactiek
Aantal spelers:2-4
Speelduur:circa 15 minuten
EANcode 4010168215402

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.