€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eenhoorn Flonkerglans
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Eenhoorn Flonkerglans

Artikelnr 300194
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,50

De vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenstof, Wonderbloem en Toverhart, leven in het verre wolkenland. Uitgelaten galopperen ze over de wattenwolkjes, glijden langs de kleurige regenbogen omlaag of spelen met de fonkelende wolkenkristallen. Daar komt plotseling flink onweer opzetten! Wie helpt de eenhoorns zo snel mogelijk bij de zon te komen en op weg ernaartoe zo veel mogelijk wolkenkristallen in veiligheid te brengen? Kortom: een betoverend dobbel- en wedloopspel. Met 60 fonkelende kristallen en eenvoudige spelregels voor snel speelplezier. Een echte aanrader voor kleine eenhoornfans!

Leerdoelen Geen
Aantal spelers2-4
Spelduurca 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168202341

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.