€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Sologic Pentanimo
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Djeco Sologic Pentanimo

Artikelnr DJ08578
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Met dit geduldheidspel Pentanimo van Djeco uit de serie Sologic (DJ08578) laat je je hersenen kraken. Leg de zeven dieren op een juiste manier op het houten speelbord door goed te kijken op een van je 30 opdrachtkaarten in vier moeilijkheidsniveaus. Je ziet op de opdrachtkaart alleen de kleuren van de puzzelstukken, niet de dieren. De dieren die je overhoudt moeten een plaatsje krijgen op de zwarte vakjes. alle zwarte vakken moeten worden bedekt. Voor elke opdrachtkaart is maar één oplossing. Dit spelbord Pentanimo met grappige tekeningen van Isa Pirracas laat je kinderen spelenderwijs logisch nadenken en stimuleert de concentratie.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Denken en gedrag, Concentratie
Leeftijd:5-99 jaar
Afmeting doos:22 x 22 x 4 cm.
Aantal spelers:1
EANcode 3070900085787

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.