€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Rekenspel Rallye
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Djeco Rekenspel Rallye

Artikelnr DJ08461
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

4 + 3 = 7 kilometer. 2 + 6 = 8 kilometer. Met Reken Rallye van Djeco leer je hoofdrekenen! Iedereen krijgt 6 kaarten. De dobbelstenen worden gegooid en het aantal ogen op de dobbelsteen is het aantal kilometers wat jullie af moeten leggen. Kun jij de som maken met de kaarten in je hand? 9 kilometer is bijvoorbeeld 4 + 5 maar ook 12 - 3. Lukt het je niet de som te leggen? Dan moet je een kaart van de stapel nemen. Ben jij ontzettend goed bezig en zijn al je kaarten op? Dan verdien je een auto en heb jij de etappe gewonnen! De speler die als eerste 3 auto's gewonnen heeft, wint het spel! Hoofdrekenen op de allerleukste manier! Dit Djeco spel is leuk én leerzaam!

Leerdoelen Tellen en rekenen
Inhoud: 45 kaarten, 2 dobbelstenen, 3 taxi's, 4 busjes, 4 personenauto's, handleiding
EANcode 3070900084612

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.