€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Primo Melo-Animo
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Djeco Primo Melo-Animo

Artikelnr DJ08345
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Met dit spel van Djeco Primo Melo-Animo (DJ08345) leren kinderen vormen, kleuren en grootte, afmeting herkennen. de kinderen kiezen een dierensilhouet, een kleur en een grootte kaart, deze worden op het houten sorteerbord gelegd. Daarna mag het kind het juiste dier erbij gaan zoeken wat overeenkomt met de vorm, kleur en grootte. Op de achterkant van elk dierkaart staat de juiste combinatie. Leuk educatief, didactisch spel om samen met je kind te doen en daardoor te helpen zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen..

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Concentratie
Leeftijd:vanaf 3 jaar
Afmeting:22 x 22 x 3 cm.
EANcode 3070900083455

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.