€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini games: Vind de verschillen
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Mini games: Vind de verschillen

Artikelnr DJ05306
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Kun jij de verschillen vinden op deze 30 prachtig grafisch vormgegeven kaarten van Djeco? Deze activiteit uit de serie Mini Games van Djeco is leuk om thuis te pakken en te gaan zoeken naar de verschillen, maar zeker ook nog eens erg gemakkelijk om mee te nemen op vakantie, als je gaat picknicken of voor een logeerpartijtje bijvoorbeeld. Je kan helemaal alleen een kaart maken, maar ook samen met iemand naar verschillen zoeken is leuk. Met deze mini game van Djeco wordt de visuele waarneming aangesproken, eens kijken of het lukt!

Leerdoelen Ordenen
Afmetingen:ca. 15,5 x 11,5 x 11,5 cm
EANcode 3070900053069

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.