€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Batamo letterspel
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Djeco Batamo letterspel

Artikelnr DJ05189
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Dit Batamo spel van Djeco zet je op scherp! Bij dit spel zitten kaarten met verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld dieren, steden, kleuren en voornamen. Ook zijn er kaarten waar een letter op afgebeeld is. Aan jou de taak om zo snel mogelijk een woord te bedenken met de letters en thema's van de omgedraaide kaarten. Dit Djeco spel helpt je niet alleen je woordenschat te vergroten (misschien weet je tegenspeler wel een woord waar jij nog nooit van gehoord had!), maar zal zeker ook zorgen voor gezelligheid en veel lachen! Durf jij het aan om dit Batamo spel van Djeco te gaan spelen!

Leerdoelen Concentratie, Reactievermogen, Letters en woordbegrip
Afmetingen:15,8 x 11,7 x 2,8 cm
Aantal spelers:2-4
Aantal kaarten:54
Speelduur:ca. 15 minuten
EANcode 3070900051898

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.