€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
83 magnetische letters
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

83 magnetische letters

Artikelnr DJ03102
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

83 magnetische letters om woorden mee te vormen zijn leuk en leerzaam zodra de interesse voor letters gewekt is. Leuk voor kleuters en kinderen die in groep 3 zitten. Heb je thuis geen magneetbord? Kinderen ontdekken waar ze nog meer op blijven kleven, van prullenbak tot deurkozijn. En zo leren ze ook nog iets over magnetische eigenschappen.Maak er een leuk spel van en plak allerlei letters door uw hele huis. Als de kinderen de letters nog niet goed kennen, wordt het kijken en vergelijken: "Kun jij precies deze letter vinden?". Op een later tijdstip is een kort "zoek de s" bijvoorbeeld al voldoende. Letters afdekken met een kartonnen kaartje en er memory mee spelen kan ook. U merkt het: letters voor eindeloos leerzaam speelplezier.

Leerdoelen Letters en woordbegrip
EANcode 3070900031029

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.