€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Thinkfun Domino Maze
Aantal: 1
Uw prijs
49,50

Thinkfun Domino Maze

Artikelnr 76373
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,50

Maak de kettingreacties af bij het strategische puzzelspel Domino Maze van Thinkfun (76373)! Maak steeds aan de hand van de opdrachten de domino-rij af, zodat als je hem in beweging zet, alle steentjes om kunnen vallen! Gebruik schommels, trapjes en blokkades om alles op de juiste manier om te laten vallen! Op het kaartje staat steeds hoeveel steentjes en welke hulpmiddelen je mag gebruiken. Heb je alle opdrachten, van makkelijk naar moeilijk, al gemaakt? Verzin dan je eigen ingewikkelde bouwsels en breng het domino effect naar een hoger level!

Leerdoelen Tactiek, Ruimtelijk inzicht, Concentratie
Aantal opdrachten:60
Inhoud:1 verdieping, spelbord, 2 trappen, 22 dominostenen, 3 doelen 2 draaiende schommels, 2 blokkade, 2 muren, 60 kaarten met uitdagingen.
EANcode 4005556763733

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.