€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Gravity Maze
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Gravity Maze

Artikelnr 73533
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Dit knikkerlabyrint zal je uitdagen om heel goed te kijken en jouw logisch denkvermogen sterk op de proef te stellen. Het doel is om een route door de torens te maken die de knikker naar de rode toren brengt. Kies een opdracht en positioneer de torens op het spelbord zoals aangegeven. Bepaal dan waar je de extra torens moet plaatsen. Plaats de torens zodanig dat de knikker van de startpositie door elke toren rolt en in de eindtoren valt. Gelukt? Dan heb jij gewonnen!! Inhoud: 60 opdrachtkaarten en oplossingen (4 spelniveaus van beginner tot expert), spelregels, rode eindtoren, 9 bouwtorens, 3 knikkers en een spelbord.

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag
Type kindAlle kinderen
EANcode 5425004735331

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.