€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Swish
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Swish

Artikelnr 73515
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Dit denkspel is een leuk familiespel! Door Swish te spelen versterk je jouw ruimtelijk inzicht! Dit transparante kaartspel is heel geschikt om te spelen met kinderen en volwassenen. Leg 16 kaarten in vier rijen van vier. Op elke kaart staat een gekleurde ring en een gekleurd bolletje. Het is de kunst om een kaart van de tafel op een andere kaart te leggen zodat het bolletje van de bovenste kaart in de ring van de kaart daaronder past en andersom. Hierbij moeten ook de kleuren hetzelfde zijn! Bij 3 goede kaarten op elkaar, heb je een'Swish'. Vervolgens worden de 3 ontbrekenden kaarten weer aangevuld en wordt er verder gespeeld tot de 60 kaarten op zijn. De speler die aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, is de winnaar. Draai, roteer en stapel.....succes!! Inhoud: 60 transparante kaarten, spelregels en reiszakje.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht
Aantal spelers1+
Type kindAlle kinderen
EANcode 5425004735157

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.