€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
ABC - toverduel
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

ABC - toverduel

Artikelnr 5494
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past?Een betoverend letterspel voor 2 snelle woordenzoekers van 6 - 99 jaar. Met coöperatieve variant voor 1 of meer spelers.

Leerdoelen Letters en woord begrip, Concentratie
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054940

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.