€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Getallendino
Aantal: 1
Uw prijs
6,95

Getallendino

Artikelnr 5493
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,95

De getallendino heeft zin om samen met jullie te tellen. Hij heeft een heleboel dingen verzameld. Maar hoeveel zijn het er eigenlijk? Kunnen jullie hem helpen om bij alle dingen het bijpassende getal te vinden?Wie aan de beurt is, probeert een paar om te draaien dat uit een getal en de bijbehorende hoeveelheid bestaat. Wanneer je een dinokaartje omdraait, krijg je de houten getallendino. Wie op het eind de getallendino voor zich heeft staan, mag een dinokaartje op zijn stapel leggen. Het kind met de hoogste stapel wint.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168054933

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.