€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Laser Maze JR.
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Laser Maze JR.

Artikelnr 541045
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Richt de laserstraal op de raket zodat die op kan stijgen in het denkspel Laser Maze Jr. van Thinkfun (541045)! Het is een hele uitdaging maar met een beetje hersengymnastiek ontsteek je de raketten. Kies een opdrachtkaart, schuif deze in het spelrooster en plaats de speelstukken op het rooster zoals aangegeven. Nu moet jezelf bepalen waar je de bijkomende speelstukken moet plaatsen om de lasersraal naar de raket te leiden. Druk op de laserschakelaar en als de raket oplicht..dan heb je gewonnen! Een leuk denkspel voor echte puzzelaars vanaf 6 jaar. Ruimtelijk inzicht en logisch denken komt bij dit spel om de hoek kijken. Gordijnen dicht en spelen maar. Er zitten 40 opdrachten met oplossingen verdeeld over vier spelniveaus, van beginner tot expert. Spelregels, spelrooster met vaste laser en speelstukken(2 raketdoelen, 5 satellietspiegels, 3 ruimterotsen en 1 straalsplitser. De batterijen zijn niet inbegrepen, 2 x AAA-batterijen vereist.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Denken en gedrag
Aantal spelers1
Type kindAlle kinderen
Afmeting27x23,5x7
Leeftijd:vanaf 6 jaar
EANcode 5425004735133

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.