€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Laser Maze
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Laser Maze

Artikelnr 541014
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Lazer Maze van Thinkfun (541014) is een mooi denkspel voor iemand die houdt van een uitdaging! Kies een opdracht en plaats de speelstukken zoals aangegeven. Voeg de extra speelstukken toe zodat de laserstraal het doel kan raken. Druk op de laserschakelaar en als het doel oplicht......dan heb je gewonnen!! Wat je moet doen is eigenlijk een soort doolhof maken waar de laserstraal doorheen moet kunnen stralen. Ruimtelijk inzicht en logisch denken dus!! Er zitten 60 opdrachtkaarten met oplossingen in (van beginner tot expert), spelregels, speelstukken (1 laser, 5 doelen met spiegel, 2 lasersplitsers, 1 dubbelzijdige spiegel, 1 controlepunt, 1 blokkeerpunt) en een spelbord. De batterijen zijn inbegrepen. Laser Maze is genomineerd voor de titel 'speelgoed van het jaar '2014.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Denken en gedrag
Aantal spelers1
Type kindAlle kinderen
EANcode 5425004735126

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.