€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Circuit maze
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Circuit maze

Artikelnr 541008
Levertijd direct leverbaar
€ 34,95

Dit mooie denkspel Circuit Maze van Thinkfun is geschikt voor iemand die houdt van een uitdaging! Kies een opdracht en plaats de speelstukken zoals aangegeven. Voeg de extra speelstukken toe zodat de stroomkring klopt en de led-bakens oplichten.....dan heb je gewonnen!! Ruimtelijk inzicht en logisch denken is bij Circuit Maze van belang!! Er zitten 60 opdrachtkaarten in (van beginner tot expert) die je urenlang van elektrisch speelplezier voorzien en je tegelijkertijd meer inzicht geven in de werking van stroomkringen. Circuit Maze van Thinkfun is behalve leuk dus ook meteen leerzaam! Inhoud: 1 spelbord, 60 opdrachtkaarten met oplossingen, spelregels en 17 speelstukken. De batterijen zijn niet inbegrepen (3 x AAA batterijen vereist).

Leerdoelen Technisch begrip, Denken en gedrag, Concentratie
afmeting doos:27 x 23,5 cm
EANcode 5425004735386

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.