€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Wat telt
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Wat telt

Artikelnr 4546
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Het leuke leren tellen spel van Haba Wat telt? (4546) is voor 2-4 ontdekkingsreizigers van 5-12 jaar. Op iedere foto kunnen de kinderen veel ontdekken. Maar degene wie op zijn foto de meeste mensen, huizen, bomen ,dieren of voertuigen ontdekt wint de ronde. Je spreekt af welke afbeelding je gaat zoeken op je foto. Het kind met het hoogste aantal wint de ronde en mag het houten stuk dat bij de gekozen groep hoort. Zodra iemand 3 of 5 houten stukken voor zich heeft staan heeft ie gewonnen.

Leerdoelen Reactievermogen, Ordenen, Geheugen, Concentratie
Speelduur:ong. 10 min.
Leeftijd:5-12 jaar
Aantal spelers:2-4 stuks
EANcode 4010168045467

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.