€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Logic Games Milo's waterpark
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

HABA Logic Games Milo's waterpark

Artikelnr 306826
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Met dit solo-spel Milo's waterpark van Haba (306826) is het motto splash plezier en snelheid. Het is de bedoeling dat je de kleurrijke delen van de glijbaan zo verschuift dat de knikker Milo er makkelijk doorheen kan rollen. Een goed overzicht en een vaste hand zijn hierbij onmisbaar. Stimuleert op speelse wijze het logisch denken en de fijne motoriek. De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtskaarten stijgt per ronde. Wie lost ze allemaal op?

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Denken en gedrag, Concentratie, Behendigheid
Leeftijd:vanaf 6 jaar
Aantal spelers:1
Afmeting:26,5 x 26,5 x 7 cm.
EANcode 4010168262697

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.