€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Logic Games Freddy en Co
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

HABA Logic Games Freddy en Co

Artikelnr 306819
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Met dit solo-spel Logic Games Freddy en Co van Haba (306819) stimuleer je spelenderwijs logisch denken en ruimtelijk inzicht. Worm Freddy en zijn vrienden zijn dol op samen ravotten en stoeien in de groep. Er ontstaan steeds opnieuw grappige, kleurrijke afbeeldingen. Dus probeer zelf hoe de ondeugende wormen aan en vooral over elkaar gelegd mogen worden om de voorbeelden na te maken. De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtskaarten stijgt per ronde. Lukt het jou om ze allemaal op te lossen. Stimuleert op speelse wijze het logisch denken en ruimtelijk inzicht. De moeilijkheidsgraad van de 60 opdrachtskaarten stijgt per ronde. Wie lost ze allemaal op?

Leerdoelen Technisch begrip, Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Concentratie
Aantal spelers:1
Leeftijd:vanaf 5 jaar
Afmeting:26,5 x 26,5 x 7 cm.
EANcode 4010168262635

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.