€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 3D compositiespel Blokkenmozaik Nordic
Aantal: 1
Uw prijs
34,99

Haba 3D compositiespel Blokkenmozaik Nordic

Artikelnr 305461
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,99

Bouw en leg de mooiste gebouwen en vormen met Haba 3D Compositiespel Nordic (305461)! Deze mooie houten blokken hebben allerlei vormen en maten, en zijn gekleurd in blauw, grijs, groen en blank hout. Bouw de hoogte in, of maak mooie platte mozaïeken op tafel. Op zoek naar een beetje meer uitdaging? Probeer dan de voorbeelden op de kaartjes na te bouwen! Er zijn 10 opdrachten in verschillende moeilijkheden. Lukt het jou om ze allemaal na te bouwen? Deze vrolijke blokkendoos van Haba is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie, Concentratie
Aantal Opdrachten:10
Aantal blokken:36
EANcode 4010168250489

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.