€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 3D-compositiespel Blokkenmozaiek
Aantal: 1
Uw prijs
34,99

Haba 3D-compositiespel Blokkenmozaiek

Artikelnr 305459
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,99

Met het 3-D legspel Blokkenmozaiek van Haba (305459) bouw je met de 48 speciale houten blokken de mooiste bouwwerken en patronen! De bijzondere geometrische vormen van de beukenhouten blokken nodigen uit tot creatief nadenken en bevorderen het ruimtelijk inzicht. Je kunt de gekste gebouwen maken, en je kunt ook horizontaal op de tafel de mooiste patronen en figuren leggen! Laat de geometrische blokken je inspireren tot vrij spelen of bouwen naar voorbeeld. Er zit bij deze blokkenset een boekje met 20 verschillende voorbeelden en ideeën, die je kind na kan maken om de smaak te pakken te krijgen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Inhoud:48 gekleurde houten blokken, 20 voorbeeldkaarten
EANcode 4010168250465

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.