€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Landen van Europa
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Haba Landen van Europa

Artikelnr 304534
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

Hoe leuk is dit spel van Haba (304534): Al spelend Europa ontdekken en kennis opdoen. Kriskras gaat het door 51 landen van Europa. Geen wonder dat toeristen langzaam maar zeker het overzicht verliezen. Wie kan met behulp van aanwijzingen raden waar ze zich bevinden? Hoe eerder het juiste land wordt geraden, hoe meer punten dat oplevert. Wie Europa het beste kent en als eerste met zijn toerist rond het continent heeft gereisd, wint het spel. Met spelvariant voor echte Europa experts.

Leerdoelen Geheugen
Afmeting doos:22 x 22 x 5 cm.
Leeftijd:8-99 jaar
Aantal spelers:2-4
Spelduur:20 minuten
EANcode 4010168241807

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.