€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 3D compositiespel Aerius
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba 3D compositiespel Aerius

Artikelnr 304411
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Haba is het gelukt om een prachtig bouwspel te bedenken. Dit Aerius 3D compositiespel (304411) is zeer goed om de ruimtelijke oriƫntatie verder te ontwikkelen. Het spel daagt je uit! Eerst kun je beginnen met 'puzzelen / passen' op het platte vlak, daarna ga je de hoogte in. Er zit een boekje met voorbeelden bij dit spel Aerius van Haba en je kunt je voorstellen dat de moeilijkheidsgraad op te bouwen is van het nabouwen van een platte afbeelding naar een 3-dimensionale afbeelding.

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Ooghandcoƶrdinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen: 22 x 22 x 5 cm
EANcode 4010168240923

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.