€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 3D compositiespel Viridis
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Haba 3D compositiespel Viridis

Artikelnr 304410
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met het 3-D legspel Viridis van Haba (304410) bouw je met de bijzondere houten blokken de mooiste bouwwerken en patronen! De bijzondere geometrische vorm van de beukenhouten blokken nodigen uit tot creatief nadenken en bevorderen het ruimtelijk inzicht. Je kunt de hoogte in de gekste gebouwen maken, door de blokjes op de juiste manier in elkaar te passen, maar je kunt ook horizontaal de mooiste patronen en figuren leggen! Laat de geometrische vormen je inspireren! Als extra steuntje zit bij deze blokkenset een boekje met voorbeelden en idee├źn, die je kindje na kan maken om de smaak te pakken te krijgen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ooghandco├Ârdinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Materiaal:Beukenhout
Afmetingen:7 x 3,5 cm per blok
Aantal blokken:21
EANcode 4010168240916

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.