€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Ongedierte rekenmemo
Aantal: 1
Uw prijs
6,99

Haba Ongedierte rekenmemo

Artikelnr 303652
Levertijd Direct leverbaar
€ 6,99

Ongedierte van Haba is een geheugenspelletje waarbij je oefent met hoofdrekenen en automatiseren. Meng alle kaartjes en leg ze in het midden van de tafel. Gooi om de beurt met de dobbelsteen en tel beide getallen bij elkaar op, zeg de som daarbij hardop. Draai vervolgens kaartjes om en tel de krabbeldiertjes die erop staan bij elkaar op tot de som precies hetzelfde is als de som van de dobbelstenen. De kaartjes van de juiste som mag je houden, of draai ze anders weer terug. De speler met de meeste ongediertekaartjes heeft gewonnen. Dus behalve rekenen is het ook nog een kwestie van onthouden welk diertje waar ligt om tot hetzelfde getal te komen. Oftewel: een memory voor gevorderden!

Leerdoelen Tellen en rekenen, Concentratie
spelduur:ca 10 minuten
aantal spelers:2- 4 spelers
inhoud:32 ongediertekaartjes, 2 dobbelstenen, 1 handleiding
EANcode 4010168234045

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.