€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Getallenpiraten
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Getallenpiraten

Artikelnr 302899
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

In dit leuke metalen blik Getallenpiraten van Haba zitten vier mooie telspellen van 1 tot 10 verstopt. Piratenvrouw Zoraja moet proberen om alle getallen te ordenen en verschillende opgaven op te lossen. Wie kan al wat met getallen overweg en helpt Zoraja bij haar zoektocht. Zo kun je samen met je kind of je klas optellen en aftrekken van 1 tot 10 op een speelse wijze oefenen. Voor langdurig speelplezier zitten er diverse moeilijkheidsgraden in het rekenblikje Getallenpiraten van Haba.

Leerdoelen Tellen en rekenen
Afmeting Blik:14 cm. x 10 cm.
Inhoud:piratenvrouw Zoraja, 1 dobbelsteen, 20 getallenkaarten, 10 opgavenkaarten, 5 blanco kaarten, 1 plus/min kaart, 1 getallenreeks als puzzel, speluitleg
EANcode 4010168227269

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.