€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Reken-rally
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Reken-rally

Artikelnr 302894
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

In dit mooie blikje Rekenrally zitten vier afwisselende spelidee├źn rondom rekenen van 1 tot 100. Al spelend optellen en vermenigvuldigen oefenen en beheersen. Om de finish te bereiken moet coureur Rick eerst alle opgaven goed berekenen. Anders mag hij niet verder rijden. Wie goed kan vermenigvuldigen en optellen helpt Rick om de eindstreep te bereiken. Leuk rekenspel om al spelend te oefenen met optellen en vermenigvuldigen.

Leerdoelen Ordenen, Reactievermogen, Tellen en rekenen
Afmeting Blik:14 cm. x 10 cm.
Inhoud blik: Coureur rick, 24 getallenkaarten, 12 wegkaarten, 3 dobbelstenen en 1 speluitleg
EANcode 4010168227245

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.