€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Thinkfun Toot&Otto
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Thinkfun Toot&Otto

Artikelnr 1134
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Oefen je strategie met het spelletje Toot&Otto van Thinkfun (1134)! In deze variatie op 'drie op een rij' speelt de één als Otto, en de ander als Toot. Om de beurt laten jullie een 'O' of een 'T' in het spelbord laten vallen, waarbij het voor Otto de bedoeling is om ergens 'Otto' te spellen, en je raad het al, voor Toot is 'Toot' spellen het doel. Dat mag horizontaal, verticaal én diagonaal, en natuurlijk gebruik je ook de tegeltjes die je tegenstander in het spelbord laat vallen! Pas dus goed op hoe het spelbord er voor staat, zodat je je tegenstander niet per ongeluk helpt!

Leerdoelen Tactiek, Letters en woord begrip, Concentratie
Afmetingen verpakking:20 x 20 x 5,5 cm
Aantal spelers:2
EANcode 5414301511434

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.