€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mathdice junior
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Mathdice junior

Artikelnr 0314
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Een leuk en snel spelletje waarmee je op een speelse manier kunt oefenen met hoofdrekenen. Door dit spelletje regelmatig te spelen, zullen kinderen snel vertrouwd raken met rekenen. Gooi de 12-zijdige dobbelsteen (daar staat de uitkomst op waar je op uit moet komen), gooi vervolgens met de vijf 6-zijdige dobbelstenen. Combineer de rekengetallen door ze op te tellen of af te trekken tot je aan het uitkomstgetal komt. Ga daarna een vakje verder op het scoredoek voor elke dobbelsteen die je hebt gebruikt. De speler die als eerste de finish bereikt, wint het spel! Dus hoe meer dobbelstenen je gebruikt tijdens het rekenen, hoe meer punten je kunt verdienen. Inhoud: een 12-zijdige dobbelsteen, vijf 6-zijdige dobbelstenen, scoredoek, 6 pionnen, instructieboekje en een reistasje waar je alles in kunt doen.

Leerdoelen Tellen en rekenen
Aantal spelers1+
Type kindAlle kinderen
Afmetingdobbelsteen 2,5 x 2,5 x 2,5 cm
EANcode 4005556763276

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.