€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Leeuwesterk!
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Haba Leeuwesterk!

Artikelnr 5539
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Bij het spelletje Leeuwesterk van Haba (5539) gaat het om goed kijken en snel reageren! De leeuwen van de savanne houden een wedstrijd; wie de meeste dieren snel herkent en vangt verdient de meeste punten en wordt koning van de dieren! Iedereen speelt tegelijk mee bij dit snelle reactiespel. Alle kaartjes, waar verschillende combinaties van savannedieren op te zien zijn, liggen verspreid en zichtbaar op tafel. Één van de spelers rolt de dobbelstenen, waarna alle spelers snel op zoek gaan naar de kaartjes waar de juiste dieren bij elkaar staan, waar ze hun eigen leeuwenkaartjes bovenop moeten leggen. Zijn alle drie de kaartjes gevonden, dan worden de punten geteld (elk dier is een ander aantal punten waard) en mogen de leeuwen vooruit gezet worden. Dan dobbelt de volgende!

Leerdoelen Reactievermogen, Concentratie, Behendigheid
Inhoud:4 houten leeuwen, 12 leeuwenkaarten, 1 racebord, 20 dierenkaarten, 2 dierendobbelstenen, spelregels
EANcode 4010168055398

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.