€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dier op dier (5478)
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Dier op dier (5478)

Artikelnr 5478
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Voorzichtig probeert de kleine pinguïn naar de top van de dierenpiramide te klimmen. Behoedzaam bestijgt hij de rug van de krokodil en springt snel verder naar de kraaghagedis. Hiervandaan balanceert hij behendig over de slang en staat al naast de toekan. Snel nog langs het blatende schaap en dan zijn er nog maar een paar centimeters tot aan de top! Heel handig trekt de pinguïn zich aan de staart van de aap omhoog. Haast buiten adem maar overgelukkig, bereikt hij het hoogste punt van de dierenpiramide en kijkt trots naar beneden. Daar staat inmiddels de miereneter klaar en denkt bij zichzelf: ‘Hoe moet ik daar nu nog bovenop komen?’

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie
EANcode 4010168054780

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.