€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Super Rhino
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Super Rhino

Artikelnr 4741
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Wat is dat nou? Klimt daar echt een neushoorn tegen de buitenmuur op? Natuurlijk!!! Super Rino is weer eens op weg. De beestachtige superheld klimt onverschrokken tegen de hoogste huizen op om naar boeven en schurken uit te kijken. Hij is zo sterk als een leeuw en zo sluw als een vos, maar ook zo zwaar als een neushoorn. Dat brengt zelfs de stevigste toren aan het wankelen. Kunnen jullie Super Rino helpen om zijn wankele missie te vervullen?Verdieping voor verdieping bouwen jullie met z’n allen een zo hoog mogelijk kaartenhuis voor Super Rino. Net als een echt huis bestaat het uit huismuren en tussenvloeren. Omdat niet is te voorzien hoe hoog het huis wordt, zien de tussenvloeren eruit als daken. Op de daken staan merktekens die aangeven waar de muren van de volgende verdieping moeten worden neergezet. De symbolen op de daken geven bouwaanwijzingen die alles flink in de war kunnen sturen. Het doel van het spel is om als eerste zijn eigen daken op het bouwwerk te leggen.

Leerdoelen Fijne motoriek
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 5
Spelduur5 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047416

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.