€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Monza
Aantal: 1
Uw prijs
19,99

Monza

Artikelnr 4416
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,99

Zes raceauto's staan klaar aan de start voor de grote wedstrijd. Maar alleen wie de juiste kleuren gooit en slim combineert, rijdt met grote snelheid vooruit.De racewagens rijden op het circuit van Monza. Er wordt met 6 dobbelstenen tegelijk gegooid. Met wat geluk en slimme kleurcombinaties kan een racewagen per ronde, zes velden vooruit komen. Een turbulente autorace voor 2 - 6 spelers, waarbij het eerste tactische overleggen bevorderd wordt.

Leerdoelen Tactiek, Kleuren herkennen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 6
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168044163

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.