€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys kleuren stapelspel
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Plan Toys kleuren stapelspel

Artikelnr 4133
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Tijd om te stapelen! Bij dit kleine behendigheidsspelletje van Plan Toys (4133) is het de bedoeling dat je om de beurt dobbelt met de dobbelsteen, en vervolgens een blokje van die kleur op de toren stapelt. Maar pas op; de toren mag natuurlijk niet omvallen! Dit spelletje zit verpakt in een klein blikje, wat het ideaal maakt als klein cadeautje. Het past gemakkelijk in de tas, is snel uitgelegd en kan voor alle leeftijden een echte uitdaging vormen. Het speelgoed van Plan Toys wordt duurzaam ontwikkeld van rubberhout en verf op waterbasis.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Concentratie, Behendigheid
Materiaal:Rubberhout en verf op waterbasis
Afmetingen (verpakking):8.5 x 8.5 x 5 cm
Inhoud:12 stapelblokjes, 1 gekleurde dobbelsteen
EANcode 8854740041333

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.