€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Pick-Up Sticks in blik
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Pick-Up Sticks in blik

Artikelnr 4004127
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Met dit spel vermaak je je snel! De pick-up sticks van Plantoys zijn stokjes die samen in een ring gezet worden. Er zitten 16 stokjes in met 4 verschillende kleuren. Dan is het de bedoeling om er zo voorzichtig mogelijk een stokje uit te pakken, zonder dat alles instort. Wie ten tijde van de instorting de meeste stokjes heeft weten te verzamelen, is de winnaar van het spel. Rust en concentratie komen goed van pas bij dit leuke spel van Plantoys. Het spelletje duurt niet te lang en is gemakkelijk mee te nemen, omdat de houten stokjes en de houten ring in een handig vierkant blikje zitten. Plantoys heeft nog meer spelletjes in blik, kijk maar eens op onze website.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmetingen:8,7 x 8,7 x 5 cm
EANcode 8854740041272

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.