€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Magneetspel Bosvrienden
Aantal: 1
Uw prijs
22,99

Haba Magneetspel Bosvrienden

Artikelnr 306624
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,99

Dit vrolijke magneetspel bosvrienden van Haba (306624) is niet alleen leuk, maar bevordert ook de fijne motoriek, het ordenen van kleuren en het begrip getallen. De kleine dierenvrienden kunnen met het magneetstokje de gekleurde magnetische bolletjes bij juiste plek gaan plaatsen. Een leuk magnetisch schuifspel met vele spelmogelijkheden. Ook ideaal om mee op reis te nemen. Dit spel is een ware uitdaging! Soms zul je hindernissen tegenkomen, maar als je goed kijkt, dan vind je vast een oplossing! Met jouw 'magische pennetje' kun jij de gekleurde balletjes overal naartoe brengen. Het is ook leuk als bijvoorbeeld je papa of mama, je broer of zus of misschien opa of oma soms een opdracht geven: Dat is opletten geblazen, want dan moet je ook nog eens dingen gaan onthouden terwijl je bezig bent! De gekleurde balletjes kunnen er niet uitvallen, omdat het labyrint uiteraard is afgedekt met een doorzichtige kunststof afdekplaat.

Leerdoelen Tellen en rekenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:25 x 21,5 x 1,5 cm.
Leeftijd2 jaar en ouder
EANcode 4010168260747

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.