€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Monza Jubileumeditie in blik
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Haba Monza Jubileumeditie in blik

Artikelnr 305852
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

Dit prachtige blik met het autoracespel Monza (305852) is een speciale 20 jarige Jubileum editie van Haba. Vier raceauto's staan klaar aan de start voor de grote wedstrijd op Monza. Maar alleen wie de juiste kleuren gooit en slim combineert, rijdt met grote snelheid vooruit. De racewagens rijden op het circuit van Monza. Er wordt met 6 dobbelstenen tegelijk gegooid. Met wat geluk en slimme kleurcombinaties kan een racewagen per ronde, zes velden vooruit komen. Een turbulente autorace voor 2 - 6 spelers, waarbij de eerste tactische overwegingen bevorderd worden. Welke coureur lukt het met een beetje inzicht zoveel mogelijk van de gegooide kleuren te gebruiken en zo zijn eigen raceauto als eerste naar de finish te rijden?

Leerdoelen Tactiek, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Spelinhoud:4 houten raceauto's, 6 gekleurde dobbelstenen, spelbord, spelregels
Aantal spelers:2-4
Spelduur:10 - 15 min.
Afmeting blik:21,7 x 21,7 x 5,7 cm.
EANcode 4010168253893

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.