€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken
Aantal: 1
Uw prijs
22,99

Haba Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken

Artikelnr 304541
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,99

Stapelen maar met de eenhoorns en wolken...dit samenwerkingsspel 'Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken' van Haba ( 304541) is een spel waarbij het de bedoeling is om met elkaar zoveel mogelijk wolkenkristallen te verzamelen. Een fantastisch spel wat vooral meisjes erg zal aanspreken met alle glitterkristallen en eenhoorns. De 5 eenhoorns krijgen vaak bezoek in hun kasteel van vrienden. Maar omdat er niet meer voldoende plaats is, moeten ze gaan uitbreiden. De spelers werken samen en gebruiken hun behendigheid bij het opstapelen van de eenhoorns en wolken. Lukt het jullie om goed te stapelen en alle wolkenkristallen te verzamelen? Dan ga je dit prachtige stapelspel van Eenhoorn Flonkerglans 'Stapelwolken'winnen met elkaar.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting doos:22 x 22 x 5 cm
Aantal spelers:1-4
Spelduur:ca. 15 minuten
Inhoud:5 houten eenhoorns, 10 houten wolken, 10 wolkenkristallen, 1 dobbelsteen, wolkenkaartjes
EANcode 4010168242019

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.