€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Gris en grijp
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Gris en grijp

Artikelnr 304264
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Gooien, kijken, grissen! Bij dit leuke reactiespelletje van Haba (304264) gaat het erom wie het snelst de plaatjes grijpt die zijn gedobbeld met de speciale dobbelstenen! Maar... Als het vlammetje wordt gedobbeld mag juist niemand een kaartje pakken, dus pas op! Wie van jullie kan het snelst de juiste plaatjes grissen?

Leerdoelen Reactievermogen, Behendigheid
Afmetingen:18 x 11,5 x 4 cm
EANcode 4010168239613

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.