€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Dino World
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Dino World

Artikelnr 303282
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit spannende, creatieve behendigheidsspelletje Dino World van Haba (303282) is perfect voor echte dino-jagers! In de dino-jungle liggen alle kleine dinootjes nietsvermoedend klaar; schiet steeds vanaf de rand van de doos één van jouw grotere dino's op ze af! Als ze bovenop kleinere dinokaartjes landen, mag je die pakken om aan het einde van het spel te tellen als punten. De dino die je afgeschoten hebt blijft liggen, en kan weer door grotere dino's 'opgegeten' worden... Behendigheid is superbelangrijk bij het precies richten en schieten van de verschillende dino-kaarten; hoe groter de dino, hoe meer kans dat hij landt op meerdere of kleinere dino's. Maar als jouw dino in een grotere probeert te bijten, is het met hem afgelopen! Een spannend, snel spelletje voor energieke kinderen vanaf 6 jaar. Leuk voor kinderen die niet zo graag stilzitten!

Leerdoelen Tactiek, Fijne motoriek, Behendigheid
Afmetingen doos:18 x 11 x 4 cm
Speelduur:ongeveer 15 minuten
EANcode 4010168230795

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.