€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Rhino Hero 3D-stapelspel
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Rhino Hero 3D-stapelspel

Artikelnr 302810
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Wat een spannend Haba spel is dit Rhino Hero Super Battle Spel (302810)! Het is een spectaculair 3D-stapelspel waarin vier superhelden de hoofdrol spelen: Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin. Er moet een 3D-wolkenkrabber worden gebouwd bij dit spel van Haba met stevige kaarten die in het spel zitten. De actiehelden duelleren en het is opletten geblazen, want de toren zou zomaar in kunnen storten... Wie vecht zich naar de overwinning en laat zich bovendien niet door de gemene Spider Monkeys van slag brengen? Haba heeft weer gezorgd voor een spel vol spanning!

Leerdoelen Concentratie, Behendigheid
Afmetingen:37 x 27 x 5,5 cm
Inhoud:1 spelbord (3 vierkante delen, aan beide kanten bedrukt), 30 tussenvloeren, 24 lage muren, 24 hoge muren, 3 dobbelstenen (rood/blauw/lichtblauw), 4 Spider Monkeys, 4 superhelden (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin), 1 hemelstorm-medaille, 1 handleiding
EANcode 4010168226491

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.