€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Berenhonger
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Berenhonger

Artikelnr 301075
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

De beer heeft reuzehonger. Gelukkig staat er al een bord met verschillende lekkere hapjes klaar. Maar welke hapjes mag de kleine beer eerst eten? Dat verklapt de dobbelsteen. Wie helpt mee om de kleine beer te voeren? Een lief beertje om te voeren met de lepel. Met de spullen in deze doos kun je een geheugen-, behendigheids- en taalspel spelen.

Leerdoelen Geheugen, Behendigheid
Aantal spelers1- 3 spelers
Type kindAlle kinderen
Leeftijd:2 jr. - 3 jaar
EANcode 4010168202839

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.